Kent u de bandenservice in Papendrecht al?

Pas als er iets mis is met uw autobanden, merkt u hoe belangrijk het is dat deze in goede conditie zijn. Een te lage bandenspanning, beschadiging aan het profiel of de verkeerde banden voor het seizoen kunnen levensgevaarlijk zijn. Vaak voelt u tijdens het rijden al verschil, en een ongeluk ligt op de loer. Laat uw banden daarom controleren, vervangen, wisselen of repareren door de bandenservice van MarThijs Services in Papendrecht (naast Zwijndrecht).

Waarom kiezen voor deze bandenservice in Papendrecht?

Bij MarThijs Services kunt u terecht voor een uitgebreide dienstverlening op het gebied van banden, opslag en vervoermiddelen. Zijn bandenservice is een van de beste in de regio Papendrecht/Zwijndrecht, maar u hoeft niet bang te zijn dat u de hoofdprijs betaalt. Sterker nog, MarThijs Services komt u graag tegemoet. Daarom geldt voor de bandenservice dat als u eigen vervangende banden meeneemt, er geen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Dienstverlening door MarThijs Services

Bij de bandenservice van MarThijs Services kunt u terecht voor het vervangen van  autobanden, caravanbanden en banden voor aanhangwagens op een professionele machine. Ook bij een lekke band, het uitbalanceren van de banden en het wisselen van zomer- naar winterbanden is de bandenservice u van dienst. De dienstverlening is beschikbaar voor inwoners uit Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en omstreken. Het gaat om:

  • Band of banden vervangen
  • Repareren van lekke band
  • Uitbalanceren van banden
  • Wissel en opslag van zomerbanden en winterbanden

Meer informatie en prijzen

Persoonlijke maar professionele aanpak

Als u kiest voor de bandenservice van MarThijs Services uit Papendrecht, kiest u voor een persoonlijke maar professionele aanpak. Samen kijkt u naar het probleem en de mogelijke oplossingen. Bovendien werkt de bandenservice als onafhankelijke partij. MarThijs Services heeft geen samenwerkingsverband met de grote merken, dus ook geen voorraad. Zodoende bent u vrij in uw bandenkeuze. Natuurlijk kunt u de gewenste banden bestellen: die zijn binnen 48 uur aanwezig.

Maak kennis met MarThijs Services

MarThijs Services is een eenmanszaak uit de regio Papendrecht/Zwijndrecht. Naast bandenservice is de ondernemer gespecialiseerd in het transport, klein onderhoud en de stalling van diverse vervoermiddelen. MarThijs Services beschikt over meerdere trailers, waaronder een open aanhanger. Deze functioneert als autoambulance, maar is dankzij zijn multifunctionele karakter ook geschikt voor andere transporten. Denk aan bouwmateriaal en kleine machines met een totaal aanhanggewicht van 3.500 kilo. De autoambulance dateert uit 2016 en heeft extra lange rijplaten, een elektrische lier en afneembare kleppen. Wilt u een kwetsbare vracht vervoeren? Dan kunt u ook gebruikmaken van de gesloten aanhanger met een maximaal laadvermogen van 2.000 kilo. Kortom, MarThijs Bandenservice biedt Papendrecht en omgeving méér dan alleen bandenservice.

Lees meer over MarThijs Services