Cocktailbar huren voor een gezellige avond thuis

Heb je een nieuwe baan gevonden, vier je twintig jaar vriendschap of is je zoon geslaagd voor zijn eindexamen? Tijd voor een feestje! Waar of wanneer maakt niet uit, als je maar niet vergeet een cocktailbar te huren bij Rising Moon. Met een mobiele bar vol feestelijke drankjes wordt iedere avond een fantastische gelegenheid. Cheers!

Bekijk de brochure

Een cocktailbar huren, hoe werkt dat?

Met de mobiele bar van Rising Moon wordt het heel gemakkelijk om een ‘gewone’ avond te veranderen in een bijzonder feestje. Cocktails geven iedere gelegenheid nu eenmaal een gouden randje! Wil jij dat ook voor jouw verjaardag of jubileum, vraag dan een offerte aan voor het huren van een cocktailbar. Samen met Rising Moon maak je een inschatting van het aantal te serveren cocktails en op basis daarvan spreek je een prijs af. Het aftellen tot de avond kan beginnen.

Cocktailbar huren bij Rising Moon

Let’s get this party started!

Op de dag van je verjaardag, huwelijk, vrijgezellenfeest of themaparty bouwen de medewerkers van Rising Moon de cocktailbar voor je op. Dit kan bij jou thuis zijn, maar ook op locatie. Het mooie is dat je er zelf niets voor hoeft aan te schaffen. Rietjes? Vers fruit? Glazen? Sterkedrank? De cocktailmakers nemen alle benodigde materialen en ingrediënten mee, dus jij hebt er geen omkijken naar. Zelfs als het feest onverwachts langer doorgaat, hebben ze altijd voldoende ingrediënten bij zich.

Cocktailbar huren in thema

Heeft de avond een bepaald thema, zoals the Great Gatsby of Spaanse sferen? Vraag Rising Moon om een speciale cocktail voor jouw thema te serveren. Dat kan in een specifieke smaak, kleur, seizoen of thema. Omdat Rising Moon een een breed assortiment klassieke en ‘signature’ cocktails heeft, kun je zelf aangeven welke drankjes er geserveerd moeten worden aan de cocktailbar die jij gaat huren. Wat dacht je van de eigen Vampierre cocktail met frambozen, basilicum, citroen en ijs? Voor meer mogelijkheden, bekijk de brochure van Rising Moon of stuur een e-mail.

‘Waarom zou ik een cocktailbar huren?’

De lijst met argumenten is eindeloos. Een cocktailbar huren geeft je feest niet alleen een bijzonder tintje, maar zorgt er ook voor dat je zelf een relaxte avond hebt. De voordelen op een rijtje:

  • Drankjes worden geserveerd, dus je hebt alle tijd voor je gasten
  • Cocktails gemaakt van de beste kwaliteit alcoholische en frisdranken
  • Enthousiaste bartenders die jou een topavond willen bezorgen
  • Geen rommel na afloop, want de bar wordt door Rising Moon opgeruimd
  • Cocktailbar is te combineren met een dj, cateraar of limonade-expert

Ik wil een cocktailbar huren