Vriendinnenavond: mobiele bar huren

Heb je wel eens een mobiele bar gehuurd? Het is de ideale oplossing voor ieder feest. Je huurt een bar en de barmannen en vrouwen verzorgen alles. Ze kunnen alles verzorgen in overleg. Van drankjes tot hapjes en van garnering tot glaswerk. Met de mobiele bar van de Rising Moon heb je echt nergens omkijken naar!

Overal in Nederland

Je kunt de mobiele bar huren en Rising Moon komt naar je toe, overal in Nederland. Wat de reden ook is: een cocktailbar werkt altijd. Een personeelsfeest, groot vrijgezellenfeest of een bruiloft. Maar je kunt natuurlijk ook een cocktailworkshop laten verzorgen door de Rising Moon. Wat je ook wil: met de mobiele bar komen ze door heel het land naar je toe.

Hoe werkt het?

Van te voren wordt afgesproken voor hoeveel mensen cocktails verzorgd moeten worden en hoeveel cocktails er ongeveer per persoon gedronken gaan worden. Op basis daarvan wordt een offerte gemaakt. Gaat het feest langer door dan afgesproken? Dan is dat een goed teken! Rising Moon zorgt dat er altijd voldoende producten mee zijn naar locatie, zodat het feest altijd door kan gaan tot de gasten het zat zijn en niet totdat de drankjes op zijn.

De Rising Moon werkt enkel en alleen met ervaren barmannen en –vrouwen. Dankzij hun ervaring voelen zij de sfeer perfect aan en weten ze in te spelen op wat er in de ruimte gebeurd. Een themafeest? Ook dat is geen probleem voor de cocktailmakers van Rising Moon. Als je dit van te voren afspreekt, zorgen zij ervoor dat er cocktails gemaakt worden die zijn aangepast op het thema. Wat dit thema ook is! Uiteraard gebeurt alles in overleg.

Benieuwd wat de Rising Moon voor jullie kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ze op te nemen. Ze helpen je graag!