Voor het mooiste tuinontwerp van Amersfoort

Beschik jij over een huis met een tuin? Wat een luxe! Je wilt natuurlijk wel het maximale halen uit de oppervlakte. Bijvoorbeeld door een grasveld aan te leggen, of een loungegedeelte. Laat je tuin daarom ontwerpen door Van Engelenhoven Bestrating. Zij hebben al vele eigenaren in Amersfoort blij gemaakt met een tuinontwerp, al dan niet inclusief verlichtingsplan en ideeën over de beplanting. 

Tuinontwerp door Van Engelenhoven Bestrating

Nieuw huis, nieuw tuinontwerp

Wat fijn, een nieuw huis! De vorige bewoners hebben de tuin laten verwilderen, maar jij wilt er graag iets mee doen. Je weet alleen niet precies wat. Dan is het tijd om Van Engelenhoven Bestrating in te schakelen. Voor een bijzonder tuinontwerp moet je bij deze professional uit Amersfoort zijn! Samen met jou kijkt de hovenier naar je tuin én je wensen. Wil je een vijver, eetgedeelte, speeltoestel voor de kinderen, of overkapping? Het kan allemaal ingetekend worden. Grote tegels, een houten vlonder, een strook kunstgras, grind, beton, baksteen, natuursteen… Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Huisje, boompje, lampje

Naast een tuinontwerp kan de hovenier uit Amersfoort ook adviseren over verlichting en beplanting. Twee belangrijke onderdelen van de tuin! In een verlichtingsplan wordt bepaald welke verlichting waar moet komen, hoe dat zit met de elektra, welk type lamp het beste bij het ontwerp past, en meer. Zo heb je ook ’s avonds en in de winter profijt van je tuinontwerp. Daarnaast kan Van Engelenhoven Bestrating adviseren over de beplanting van de tuin. Welke kleuren passen in de borders, welke bloemen mogen niet te veel zon? De hovenier geeft je graag advies.

Hoe werkt dat, een tuinontwerp?

Of je nu een tuinontwerp of verlichtingsplan wilt laten maken: voor ieder ontwerp is het verloop van werkzaamheden hetzelfde. Eerst komt Van Engelenhoven Bestrating bij je langs om je wensen door te nemen en de tuin op te meten. Ook geeft de hovenier advies. Daarna volgt er een schets of voorlopig ontwerp, waarin nog ruimte is voor wijzigingen. Heb je nog opmerkingen of aanpassingen? Dan worden die verwerkt in een definitief tuinontwerp. Hierin worden alle plannen gedetailleerd en op schaal uitgewerkt. 

Meer informatie aanvragen